Bruna

Bruna is een Boekwinkel gelegen aan Het Hooghuis 3-4 in Geldermalsen.

Meer informatie over Bruna in Geldermalsen

Het is Kookboekenweek en dat betekent dat er veel aandacht wordt besteed aan koken en bakken. Daarnaast zijn er ook andere interessante boeken uitgebracht. Zo is er het boek van Haemin Sunim, die wijsheden deelt voor moeilijke tijden. Ook is er een boek over wat er echt gebeurde op de Oostzee en een boek dat de kerstvreugde laat voelen. Verder is er een boeken top 100, waarbij het boek van de auteur van Ik ben Pelgrim opvalt vanwege zijn opmerkelijke openhartigheid. Daarnaast is er een top 10 per genre, waarbij een boek razend populair is geworden op TikTok. Tot slot is er nog een aanbieding voor de beste inkt, voor degenen die snel inkt nodig hebben.

Wil je weten wat Bruna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bruna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bruna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bruna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Bruna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bruna

Bezoekers bekeken ook