Brood- en Banketbakkerij Van Blijderveen

Brood- en Banketbakkerij Van Blijderveen is een Bakkerij gelegen aan Willem de Zwijgerweg 22 in Geldermalsen.

Meer informatie over Brood- en Banketbakkerij Van Blijderveen in Geldermalsen

Bij Bakkerij van Blijderveen kun je het lekkerste brood en banket vinden. Als je via de webwinkel minimaal 3 broden bestelt, krijg je op dinsdag 15% kassa korting. Op donderdag kun je 6 rozijnenbollen halen en slechts 5 betalen. Daarnaast worden er iedere donderdag ook oliebollen gebakken. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 7.00 tot 17.30 uur, op vrijdag van 7.00 tot 19.45 uur en op zaterdag van 7.00 tot 16.00 uur. Op zondag is de bakkerij altijd gesloten.

Wil je weten wat Brood- en Banketbakkerij Van Blijderveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brood- en Banketbakkerij Van Blijderveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brood- en Banketbakkerij Van Blijderveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brood- en Banketbakkerij Van Blijderveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Brood- en Banketbakkerij Van Blijderveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brood- en Banketbakkerij Van Blijderveen

Bezoekers bekeken ook