Bouwapplicatie

Bouwapplicatie is een Softwarebedrijf gelegen aan Rijksstraatweg 21 in Geldermalsen.

Meer informatie over Bouwapplicatie in Geldermalsen

Bouwapplicatie.nl is een opname- en inspectie-applicatie voor de bouwsector. Met modules zoals opnames, inspecties, documenten en tickets biedt deze applicatie ondersteuning voor de kwaliteitsborging van het hele bouwproces. De opname-module maakt gebruik van slimme formulieren voor 100% complete opnames, 0-metingen en conditimetingen. De inspectie-module biedt universele inspecties met behulp van een grote bibliotheek STABU onderleggers. De opleveringsmodule zorgt voor de registratie, documentatie en vastlegging van opnamepunten, die direct gedeeld kunnen worden. De kwaliteitsborging-module maakt het gemakkelijk om de kwaliteit te bewaken en controleren en is klaar voor de Wet Kwaliteitsborging. Daarnaast zijn er modules voor documenten, werkbonnen en tickets, waarbij tekortkomingen gemakkelijk geregistreerd en toegewezen kunnen worden op bouwtekeningen. Bouwapplicatie heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de bouwsector en heeft vele tevreden klanten. Er zijn meer dan 2000 gebruikers per maand, met meer dan 30.000 opnames en inspecties en 5000 tickets per maand. Bouwapplicatie biedt ook maatwerkoplossingen en API-koppelingen met andere systemen. Geïnteresseerden kunnen een demo aanvragen om te zien hoe Bouwapplicatie werkt en contact opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier. Op de website is ook actueel nieuws te vinden, zoals een koppeling met Gripp en de vijf meest voork.

Wil je weten wat Bouwapplicatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwapplicatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwapplicatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwapplicatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Bouwapplicatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwapplicatie

Bezoekers bekeken ook