Bottesteyn Bed and Breakfast Geldermalsen

Bottesteyn Bed and Breakfast Geldermalsen is een Bed & Breakfast gelegen aan Molenweg 3 in Geldermalsen.

Meer informatie over Bottesteyn Bed and Breakfast Geldermalsen in Geldermalsen

Bed and Breakfast Bottesteyn is een B&B met 4 kamers gelegen in Geldermalsen. Op dit moment wordt de Bed & Breakfast niet aangeboden via bed-en-breakfast.nl. De faciliteiten en voorwaarden worden niet vermeld, maar er wordt wel informatie gegeven over de route en vervoer. In de omgeving zijn er verschillende activiteiten te doen, zoals fietsen of wandelen langs de Lingeroute, kanoën of een rondvaart maken op de Linge. Je kunt ook met de eigenaar Walter mee met paard en wagen naar Buren of landgoed Mariënwaerdt. Er zijn stadswandelingen mogelijk in Buren en Culemborg, en er is een all-sports resort op het eiland van Maurik. Daarnaast zijn er ook verschillende musea te bezoeken, zoals het glas museum in Leerdam en het Flipje museum in Tiel. Er worden ook specifieke evenementen genoemd, zoals de Rodekruisbloesemtocht in het derde weekend van april, de WaardArt atelierroute op 23 en 24 september, en het fruitcorso in Tiel in september. Meer informatie is beschikbaar bij de bed-en-breakfast eigenaren.

Wil je weten wat Bottesteyn Bed and Breakfast Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bottesteyn Bed and Breakfast Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bottesteyn Bed and Breakfast Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bottesteyn Bed and Breakfast Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Bottesteyn Bed and Breakfast Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bottesteyn Bed and Breakfast Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook