Blokker Geldermalsen

Blokker Geldermalsen is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Kerkstraat 42 in Geldermalsen.

Meer informatie over Blokker Geldermalsen in Geldermalsen

Bij Blokker Kerkstraat Geldermalsen kun je terecht voor een ruim assortiment aan artikelen voor wonen, koken, bakken en tafelen. Ze hebben onder andere gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen, serviessets en keukenapparaten zoals koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen. Daarnaast bieden ze ook huishoudelijke apparaten zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers, evenals schoonmaak- en huishoudproducten zoals dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers. Ze hebben ook een breed assortiment aan producten om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. Je kunt langs gaan in de winkel en advies krijgen van medewerkers, of je kunt ervoor kiezen om online te bestellen en de producten thuis te laten bezorgen of op te halen in een van de winkels. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur via 088-9494800.

Wil je weten wat Blokker Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Blokker Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook