Bloemboetiek Karin

Bloemboetiek Karin is een Bloemist gelegen aan Geldersestraat 29e in Geldermalsen.

Meer informatie over Bloemboetiek Karin in Geldermalsen

Bloemboetiek Karin is een bloemenwinkel in Geldermalsen die sinds 1983 bestaat. Karin is gepassioneerd en enthousiast over haar vak en staat klaar om voor elke gelegenheid bloemwerk op maat te maken. Je kunt hier terecht voor diverse gelegenheden, zoals trouwen en overlijden, en er is altijd een breed assortiment beschikbaar. Karin vindt het belangrijk om een rol te spelen tijdens speciale momenten in het leven van haar klanten. De winkel is gevestigd aan de Geldersestraat 29e in Geldermalsen en is telefonisch bereikbaar op 0345 57 33 30 of via e-mail op info@bloemboetiekkarin.nl. De openingstijden zijn op donderdag en vrijdag van 8:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 8:30 tot 17:00 uur. Voor specifiek bloemwerk buiten de openingsdagen kan er contact worden opgenomen.

Wil je weten wat Bloemboetiek Karin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bloemboetiek Karin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bloemboetiek Karin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bloemboetiek Karin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Bloemboetiek Karin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bloemboetiek Karin

Bezoekers bekeken ook