Bij Bren (Mode & Meer)

Bij Bren (Mode & Meer) is een Kledingwinkel gelegen aan Kerkstraat 45a in Geldermalsen.

Meer informatie over Bij Bren (Mode & Meer) in Geldermalsen

Bij Bren! is een winkel voor betaalbare damesmode en accessoires in het centrum van Geldermalsen. Ze hebben een website en sociale media waar je een indruk van hun assortiment kunt krijgen, maar je kunt ook langskomen in de winkel om de nieuwste kleding en cadeautjes te bekijken. Ze bieden ook cadeaubonnen aan. Het adres van Bij Bren! is Kerkstraat 45a, Geldermalsen. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon (0345 505 694) of e-mail (brenda@bij-bren.nl). Ze zijn ook te vinden op Facebook (@BijBren!) en Instagram (@bij_bren_mode_en_meer). De openingstijden zijn dinsdag tot en met donderdag van 10:00 tot 17:30 uur, vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op maandag en zondag is de winkel gesloten.

Wil je weten wat Bij Bren (Mode & Meer) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij Bren (Mode & Meer) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij Bren (Mode & Meer)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij Bren (Mode & Meer) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Bij Bren (Mode & Meer) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij Bren (Mode & Meer)

Bezoekers bekeken ook