Bethelkerk - Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen

Bethelkerk - Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen is een Christelijke kerk gelegen aan Laan van Leeuwenstein 10 in Geldermalsen.

Meer informatie over Bethelkerk - Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen in Geldermalsen

Welkom op de website van de Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen. Op deze website kunt u meer informatie vinden over onze gemeente, wat wij geloven en hoe onze kerkdiensten verlopen. Ons kerkgebouw, genaamd 'Bethelkerk', staat sinds 2003 aan de Laan van Leeuwenstein 10 te Geldermalsen. We laten met deze naam zien dat we afhankelijk zijn van God. Tijdens de diensten staat het Woord van God, de Bijbel, centraal. U bent van harte welkom om onze diensten bij te wonen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0345 582409 of via e-mailadres bethelkerk@gergemtrichtgeldermalsen.nl.

Wil je weten wat Bethelkerk - Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bethelkerk - Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bethelkerk - Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bethelkerk - Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Bethelkerk - Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bethelkerk – Gereformeerde Gemeente Tricht-Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook