Beautybar Geldermalsen

Beautybar Geldermalsen is een Wimpersalon gelegen aan Herman Kuijkstraat 29 in Geldermalsen.

Meer informatie over Beautybar Geldermalsen in Geldermalsen

Beautybar Geldermalsen is een salon in het centrum van Geldermalsen, eigendom van Sjantien Satter. Sjantien heeft jarenlange ervaring in de beautybranche en is gespecialiseerd in permanente make-up, wimper- en wenkbrauwstyling. Naast behandelingen biedt de salon ook nazorgproducten en cadeauartikelen aan. Afspraken kunnen gemaakt worden via telefoon, e-mail of WhatsApp. Volg Beautybar Geldermalsen op Facebook en Instagram voor updates over acties, nieuwe behandelingen en producten.

Wil je weten wat Beautybar Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautybar Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautybar Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautybar Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Beautybar Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautybar Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook