Beauty Studio Emma

Beauty Studio Emma is een Schoonheidssalon gelegen aan Laan 1940-1945 42 in Meteren.

Meer informatie over Beauty Studio Emma in Meteren

Bij Beauty Studio Emma staat persoonlijk contact en kwaliteit voorop. Emma van Burken, de eigenaresse, is een allround schoonheidsspecialiste en biedt een breed scala aan ontspannende en huidverbeterende gezichts- en lichaamsbehandelingen. Ze werkt met hoogwaardige natuurlijke producten en geeft elke klant persoonlijke aandacht en advies op maat. Naast schoonheidsspecialiste is Emma ook gediplomeerd pedicure en heeft ze certificaten behaald voor gelpolish en Lash Volume Lift. De openingstijden van de studio zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 09.30 tot 18.00 uur. Voor contactgegevens en het adres kan je terecht op de website van Beauty Studio Emma.

Wil je weten wat Beauty Studio Emma verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Studio Emma of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Studio Emma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Studio Emma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Beauty Studio Emma reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Studio Emma

Bezoekers bekeken ook