Beauty for Women

Beauty for Women is een Schoonheidssalon gelegen aan Hooge Hoeven 33 in Geldermalsen.

Meer informatie over Beauty for Women in Geldermalsen

Schoonheidssalon Beauty for Women in Geldermalsen biedt ontspanning en huidverbetering aan. Ze bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan die zorgen voor ontspanning en een verbeterde huid. Daarnaast bieden ze ook wenkbrauw- en harsbehandelingen aan, maar deze kunnen alleen geboekt worden in combinatie met een gezichtsbehandeling. Bij Beauty for Women werken ze alleen met hoogwaardige producten, zoals het 100% minerale make-upmerk Mineralogie. Deze make-up bevat geen talk, parfum of conserveringsmiddelen en sluit de huid dus niet af. Hierdoor wordt huidveroudering tegengegaan. Ze bieden ook visagiebehandelingen aan, zoals bruidsmake-up, feestmake-up, workshops en persoonlijk make-up advies. Op de website kun je alle informatie vinden over de behandelingen en merken. Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, kun je gebruik maken van de paarse knop op de website, bellen of een appje sturen.

Wil je weten wat Beauty for Women verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty for Women of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty for Women? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty for Women het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Beauty for Women reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty for Women

Bezoekers bekeken ook