Beautiful Concept & Voetenbar

Beautiful Concept & Voetenbar is een Voetverzorging gelegen aan Het Hooghuis 8-9 in Geldermalsen.

Meer informatie over Beautiful Concept & Voetenbar in Geldermalsen

Beautiful Concept & Voetenbar is een jonge en frisse onderneming in Geldermalsen. Mariska van Veldhoven runt deze zaak waarbij Voeten & Geuren centraal staan. Bij binnenkomst kun je genieten van een gecombineerde ervaring van winkelen en ontspanning. De Voetenbar is Pro-voet gecertificeerd, wat betekent dat je er terecht kunt voor pedicure en medische pedicure. Daarnaast informeert de website over het gebruik van cookies en hoe je de instellingen hiervan kunt aanpassen.

Wil je weten wat Beautiful Concept & Voetenbar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautiful Concept & Voetenbar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautiful Concept & Voetenbar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautiful Concept & Voetenbar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Beautiful Concept & Voetenbar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautiful Concept & Voetenbar

Bezoekers bekeken ook