Bastion Fysio & Fit

Bastion Fysio & Fit is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan De Chamotte 4 in Geldermalsen.

Meer informatie over Bastion Fysio & Fit in Geldermalsen

Bastion Fysio & Fit is een fysiotherapiepraktijk met vestigingen in Geldermalsen en Utrecht. Ze bieden fysiotherapie op maat en zijn een Plus Praktijk. Een verwijzing is niet nodig en je wordt binnen 24 uur behandeld. Daarnaast bieden ze ook psychosomatische fysiotherapie aan en er is een vacature voor een psychosomatisch fysiotherapeut. Voor €33,75 per maand kun je onbeperkt sporten bij Bastion Fysio & Fit, waarbij je fysiotherapeutische begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt. Ook bieden ze herstelzorg aan voor ex-coronapatiënten. De praktijk heeft locaties in Geldermalsen, Leidsche Rijn Centrum en Oog in Al.

Wil je weten wat Bastion Fysio & Fit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bastion Fysio & Fit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bastion Fysio & Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bastion Fysio & Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Bastion Fysio & Fit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bastion Fysio & Fit

Bezoekers bekeken ook