Autobedrijf de Linge - Bosch Workshop Partner - Saab Service Center

Autobedrijf de Linge - Bosch Workshop Partner - Saab Service Center is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Rijnstraat 32 in Geldermalsen.

Meer informatie over Autobedrijf de Linge - Bosch Workshop Partner - Saab Service Center in Geldermalsen

Autobedrijf De Linge is een erkend Saab Service Center dat gespecialiseerd is in de verkoop, onderhoud, reparatie, leasing en financiering van Saab. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring met Saab en Lancia en is al 25 jaar officiële Saab-dealer en 25 jaar officiële Lancia-dealer. Met hun technische kennis en ervaring verkopen ze door heel Nederland. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur, op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur en op zondag zijn ze gesloten, maar andere tijden zijn mogelijk op afspraak. Daarnaast kunt u bij Autobedrijf De Linge ook nieuwe en gebruikte onderdelen voor uw Saab kopen. Ze hebben ook een selectie van occasions beschikbaar, waaronder verschillende onderdelen voor de Saab 9-7X, elektrische stuursloten voor de Saab 9-5ng en gereedschapsborden voor Saab. Het bedrijf is gevestigd aan de Rijnstraat 32 in Geldermalsen en is te bereiken op telefoonnummer 0345-533222 of via e-mail op info@autobedrijfdelinge.nl.

Wil je weten wat Autobedrijf de Linge - Bosch Workshop Partner - Saab Service Center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf de Linge - Bosch Workshop Partner - Saab Service Center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf de Linge - Bosch Workshop Partner - Saab Service Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf de Linge - Bosch Workshop Partner - Saab Service Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Autobedrijf de Linge - Bosch Workshop Partner - Saab Service Center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf de Linge – Bosch Workshop Partner – Saab Service Center

Bezoekers bekeken ook