Argentijns restaurant Hozan

Argentijns restaurant Hozan is een Argentijns restaurant gelegen aan Kerkstraat 41 in Geldermalsen.

Meer informatie over Argentijns restaurant Hozan in Geldermalsen

Bij Hozan kun je niet alleen reserveren in het restaurant, maar ook gebruikmaken van bezorg- en afhaalservices. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je gemakkelijk en snel bestellen op hun eigen website en het eten wordt bezorgd op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je bij de deur niets meer hoeft af te rekenen. Daarnaast is het ook mogelijk om je bestelling af te halen. Ook hiervoor kun je eenvoudig en snel bestellen op de website en het eten staat klaar op het door jou gekozen tijdstip. Het betalen kan ook hier weer direct online met iDEAL. De locatie van Hozan is te vinden aan de Kerkstraat 41 in Geldermalsen en voor vragen kun je bellen naar 0345 616 682 of 0345 582 701.

Wil je weten wat Argentijns restaurant Hozan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Argentijns restaurant Hozan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Argentijns restaurant Hozan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Argentijns restaurant Hozan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Argentijns restaurant Hozan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Argentijns restaurant Hozan

Bezoekers bekeken ook