Anita Brinkman Mode B.V.

Anita Brinkman Mode B.V. is een Damesmode gelegen aan Zaaiwaardweg 16A in Geldermalsen.

Meer informatie over Anita Brinkman Mode B.V. in Geldermalsen

Anita Brinkman Mode is een exclusieve damesmodezaak in Geldermalsen en Driebergen. Ze bieden een unieke formule voor modebewuste vrouwen. Op dit moment ruimen ze de nieuwste herfst-wintercollectie 2023/2024 op en geven ze 50% korting op alle items. Daarnaast hebben ze extra ingekocht voor deze opruiming. Anita Brinkman Mode is al meer dan 44 jaar een begrip in de regio. Het bedrijf begon in 1979 in Acquoy en groeide al snel naar een tweede vestiging in Driebergen. Hoewel de zaak oorspronkelijk gestart is door Anita Brinkman, is het nu al ruim 20 jaar in handen van Jeroen Huijdink. Ze hebben meer dan 70% unieke kleding, die nergens anders te koop is. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van hun acties. Kom langs in Geldermalsen of Driebergen!

Wil je weten wat Anita Brinkman Mode B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anita Brinkman Mode B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anita Brinkman Mode B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anita Brinkman Mode B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar Anita Brinkman Mode B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anita Brinkman Mode B.V.

Bezoekers bekeken ook