ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Rijksstraatweg 70 in Meteren.

Meer informatie over ALDI in Meteren

Bij ALDI kun je alles vinden wat je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen. Ze hebben een breed assortiment van ruim 900 producten, zowel van hun eigen huismerken als A-merken, die allemaal van topkwaliteit zijn en stukken goedkoper dan bij andere supermarkten. ALDI staat bekend om hun aandacht voor de essentie en streven altijd naar de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. Ze hebben veel lokale en biologische producten en regelmatig mooie aanbiedingen. Daarnaast hebben ze ook oog voor duurzaamheid en gaan ze de strijd aan tegen voedselverspilling. Met ongeveer 500 winkels is ALDI één van de grootste discount-supermarkten van het land. Dus als je op zoek bent naar goedkopere boodschappen, ben je bij ALDI aan het juiste adres.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook