AgruniekRijnvallei Winkels B.V.

AgruniekRijnvallei Winkels B.V. is een Veevoerhandel gelegen aan Rijnstraat 10 in Geldermalsen.

Meer informatie over AgruniekRijnvallei Winkels B.V. in Geldermalsen

AgruniekRijnvallei staat achter agrarische ondernemers en biedt praktische adviezen en doordachte producten aan. Ze beloven niet alleen resultaat, maar maken het ook waar. Bij AR staan ze nooit stil en ondersteunen ze boeren in Nederland met hun expertises. Ze nemen wekelijks grasmonsters om de kwaliteit en samenstelling van het gras te volgen. Daarnaast hebben ze JCVANKESSELBOUW opdracht gegeven voor de bouw van een nieuwe Welkoopwinkel in Woudenberg. In januari 2024 organiseren ze drie maisavonden op verschillende locaties in het land om mensen op de hoogte te brengen van het mais- en graszaadassortiment voor het teeltseizoen 2024. Verder moeten bedrijven die jaarlijks veel energie verbruiken uiterlijk 1 december 2023 energiebesparende maatregelen treffen. De beschikbaarheid van gewasbeschermingsmiddelen voor de fruitteelt wordt steeds nijpender, daarom is de petitie 'Red de Nederlandse appel' gestart. Tot het einde van het jaar ontvang je bij bestelling van 500 kg actieproducten een gratis kalverbodywarmer. Daarnaast kun je online bestellingen plaatsen via Mijn AR en de AR Webshop. AgruniekRijnvallei organiseert regelmatig bijeenkomsten en is te vinden op beurzen en andere evenementen. Enkele voorbeelden hiervan zijn de DairyRobot Belevingsdag, RMV Gorinchem en de Food & Agri Carrièredag. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te.

Wil je weten wat AgruniekRijnvallei Winkels B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AgruniekRijnvallei Winkels B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AgruniekRijnvallei Winkels B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AgruniekRijnvallei Winkels B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Geldermalsen. Opzoek naar AgruniekRijnvallei Winkels B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AgruniekRijnvallei Winkels B.V.

Bezoekers bekeken ook